Data Science Mahdollisuudet: Opi Kuinka Hakea Verkossa Eri Työnhaun Alustoilla

Etsitkö korkeapalkkaista datatieteen työpaikkaa? Tutustu näihin seitsemään alustaan löytääksesi seuraavan mahdollisuutesi.

Vaikka ajat ovat epävarmoja, aloittaminen jostakin on avainasia. Tämä blogi opastaa sinut parhaiden alustojen läpi etsiessäsi tuottoisia datatieteen tehtäviä.

Kasvavan kysynnän vuoksi sinulla on mahdollisuus löytää etä-, freelance- ja perinteisiä mahdollisuuksia.

7 parasta verkkotyöalustaa, joihin voit hakea työpaikkoja

Tässä on seitsemän parasta verkkotyöalustaa data science -mahdollisuuksille.

1. LinkedIn

LinkedIn on johtava alusta data scientist -ammattilaisille, jotka etsivät korkeapalkkaisia työpaikkoja ja tunnustusta taidoistaan. 

Se tarjoaa laajan valikoiman data science -työmahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla. 

Alustan edistyneet algoritmit suosittelevat työpaikkoja, jotka vastaavat profiiliasi, taitojasi ja kiinnostuksen kohteitasi, mikä tekee työpaikkojen etsimisestä tehokkaampaa.

Hakeminen ja verkostoituminen

Voit helposti hakea työpaikkoja ja ottaa suoraan yhteyttä rekrytoijiin.

LinkedIn helpottaa myös ammatillisen verkostosi laajentamista mahdollistaen yhteyden data scientist -päättäjiin.

Profiilisi parantaminen avainosaamisella, projekteilla ja suosituksilla tekee sinut näkyvämmäksi rekrytoijille huippukandidaatiksi.

Ollaan Ajan Hermoilla

Alusta yksinkertaistaa ajan tasalla pysymisen uusimmista trendeistä ja parhaista käytännöistä tietotieteessä.

Se tarjoaa huolella valittua sisältöä pitääksesi sinut päivitettynä ja auttaa sinua säilyttämään kilpailuetusi alalla.

2. Wellfound

Wellfound, aiemmin tunnettu nimellä AngelList Talent, on johtava alusta data scientist -ammattilaisille, jotka etsivät korkeapalkkaisia etätyöpaikkoja start-upeissa ja huipputeknologiayrityksissä. 

Asettamalla profiilin Wellfoundiin, data scientistit saavat mahdollisuuden laajaan valikoimaan mahdollisuuksia nopeasti kasvavissa start-upeissa.

Joustava alusta

Alusta erottuu joustavuudellaan. Usein ehdokkaat saavat vastauksia rekrytoijilta muutaman päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Wellfound yksinkertaistaa prosessin löytääksesi startupeja, jotka ovat linjassa arvojesi ja tavoitteidesi kanssa, mahdollistaen sinulle datataitojesi tehokkaan hyödyntämisen.

Erinomainen Työllistymisen Lähde

Wellfound tunnetaan erinomaisena datatieteen työmahdollisuuksien lähteenä aloittelevassa ekosysteemissä.

Alusta räätälöi työpaikkoja vastaamaan profiiliasi ja asiantuntemustasi, yhdistäen sinut innostaviin nuoriin yrityksiin, jotka etsivät taitojasi.

3. Toptal

Toptal tarjoaa ainutlaatuisen alustan korkeasti palkattuihin freelance– ja sopimusdatatieteen tehtäviin. 

Plattaforma ylpeilee verkostollaan, joka koostuu maailman huippuun 3 prosenttiin kuuluvista dataprofessionaaleista, mikä antaa eliittistatuksen niille, jotka työskentelevät sen kautta. 

Tarjolla olevat mahdollisuudet sisältävät tehtäviä freelance-datametristeiltä, datainsinööreiltä ja koneoppimisinsinööreiltä.

Projektien palkkiot ja asiakaskunta

Alusta tunnetaan erinomaisista palkkioistaan, jotka houkuttelevat huippuyrityksiä, startup-yrityksiä ja organisaatioita asiakkaiksi. 

Tämä varmistaa, että työ on sekä haastavaa että palkitsevaa, edistäen täyttävää ammatillista kokemusta.

Yksinoikeudellinen verkosto ja seulontaprosessi

Osaaminen Toptalin yksinoikeudelliseen verkostoon vahvistaa data science -ammattilaisen itsetuntoa. 

Verkostoon hyväksymistä varten vaadittava tiukka seulontaprosessi toimii todisteena kyvyistä ja saavutuksista alalla.

4. Upwork

Upwork tarjoaa data scientist -ammattilaisille laajan valikoiman korkeapalkkaisia ja joustavia työmahdollisuuksia. Like Fiverr, se yhdistää freelancereita asiakkaisiin, jotka etsivät projektiluonteista työtä, tuntiperusteisia sitoumuksia, pitkäaikaisia sopimuksia ja jopa mahdollisia kokoaikaisia rooleja.

Rakenna Upwork-projektisi

Eriydy erottuaksesi keskittymällä Upwork-projektisi parantamiseen. Korosta erityisiä datatieteen taitojasi, työkaluja joissa olet taitava, sekä onnistumisiasi aikaisemmista projekteista.

Tarkista säännöllisesti Upwork uusien datatieteen työpaikkojen ilmoituksia, jotka vastaavat taitojasi. Hakiessasi painota sitä, miten voit tuoda lisäarvoa potentiaalisille asiakkaille.

5. Kolabtree

Kolabtree on tieteentekijöille ja alan asiantuntijoille suunnattu freelancing-alusta. 

Maineen rakentaminen vie aikaa, mutta Kolabtree tarjoaa mahdollisuuden houkutteleviin data science -tehtäviin. 

Sijoittamalla noin 2 tuntia yksityiskohtaisen profiilin luomiseen, jossa esitellään akateemiset ja ammatilliset referenssit, saavutukset sekä asiantuntemusalueet, voit herättää potentiaalisten asiakkaiden huomion.

Projektimahdollisuudet ja neuvottelut

Monilla Kolabtree-projekteilla on kiinteät hinnat, mutta hintoja voidaan neuvotella joustavasti kykyjesi ja kokemuksesi perusteella.

Aluksi saatat törmätä pienipalkkaisiin dataprojekteihin kun vakiinnutat paikkaasi alustalla.

Kuitenkin suorittamalla projektit menestyksekkäästi voit alkaa saada tarjouksia paremmin palkatuista sopimuksista. Alusta on erittäin reaktiivinen ja asiakkaat voivat helposti ottaa sinuun suoraan yhteyttä mahdollisia projektitarjouksia varten, jotka vastaavat taitojasi.

6. Itse asiassa

Indeed on huippuluokan työnhakualusta, ihanteellinen korkean palkan paikallisten datatieteen roolien löytämiseen, erityisesti Pohjois-Amerikan ulkopuolella.

Luo profiili ja hae valikoivasti yhdistyäksesi lukuisiin datatieteen mahdollisuuksiin alueellasi.

Vältä roskahakemuksia – hae vain työpaikkoihin, jotka vastaavat taitojasi läheisesti.

Data Scientistin työpaikkojen löytäminen

Indeed tunnetaan aloittelijoille ja junioreille suunnatuista data scientistin työpaikkailmoituksista. Oikealla kokemuksella voit kuitenkin löytää myös edistyneempiä ja senior-tason tehtäviä. 

Indeed on usein suosittu alusta paikalliseen työnhakuun Etelä-Aasian tai muiden Pohjois-Amerikan ulkopuolisten markkinoiden asukkaille. 

Tarkista säännöllisesti Indeed uusien korkeapalkkaisten data scientistin avoimien työpaikkojen varalta kaupungissasi tai maassasi.

7. Amazon Jobs

Suurilla teknologiayrityksillä kuten Amazon on korkeasti palkattuja data science -tehtäviä, joita ei yleensä mainosteta tavallisilla työpaikkasivustoilla.

Löytääksesi nämä eksklusiiviset mahdollisuudet, käy Amazon.jobs-sivustolla sekä muiden teknologiayritysten työpaikkapörsseissä.

Näillä sisäisillä verkkosivuilla listataan lukuisia data science -tehtäviä eri maailmanlaajuisissa toimipisteissä.

Turvallisen Data Scientist -aseman saavuttaminen Amazonilla

Useimmat johtavien teknologiayritysten data scientist -työpaikat ovat saatavilla vain heidän sisäisillä urasivuillaan.

Amazon rekrytoi aktiivisesti data scientists -henkilöitä eri osastoihin, mukaan lukien Alexa, AWS, vähittäiskauppa ja toiminnot.

Nämä tehtävät tarjoavat houkuttelevia palkkoja ja etuja. Pidä silmällä Amazon.jobsia, jos tavoitteenasi on data scientist -rooli huipputeknologiayrityksessä erinomaisella korvauksella ja eduilla.

Data Science -työpaikat, joihin voit hakea eri työalustoilla

Tietotiede on nopeasti kasvava ala, jolla on monipuolisia työmahdollisuuksia eri foorumeilla, mukaan lukien tietotieteiden harjoittelupaikat uransa alkuvaiheessa oleville.

Tässä on seitsemän tietotieteiden työpaikkaa, joihin voit hakea, joilla jokaisella on omat vastuualueensa ja palkkatoiveensa:

 • Data-analyytikko: Data-analyytikot tulkitsevat monimutkaisia tietoaineistoja tarjotakseen toimintakelpoisia oivalluksia päätöksenteon tueksi. He käyttävät tilastollisia työkaluja ja tekniikoita datan analysoimiseen ja esittävät löydöksensä selkeästi ja tiiviisti. Palkkatoive: 60 000 – 85 000 dollaria vuodessa.
 • Koneoppimisinsinööri: Nämä ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat koneoppimismalleja liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi. He työskentelevät tiiviisti data-analyytikoiden ja insinöörien kanssa kehittääkseen algoritmeja, jotka voivat oppia ja tehdä ennusteita datasta. Palkkatoive: 100 000 – 150 000 dollaria vuodessa.
 • Tietotieteilijän tehtävät: Data Scientistit käyttävät asiantuntemustaan tilastoissa, matematiikassa ja tietojenkäsittelytieteessä poimiakseen oivalluksia datasta. He rakentavat ennustavia malleja, tekevät kokeita ja viestivät löydöksistään sidosryhmille. Palkkatoive: 90 000 – 140 000 dollaria vuodessa.
 • BI-analyytikot: BI-analyytikot käyttävät data-analytiikkaa ja visualisointityökaluja tarjotakseen oivalluksia, jotka auttavat yrityksiä tekemään strategisia päätöksiä. He muuttavat raakadatan merkityksellisiksi raporteiksi ja koontinäytöiksi. Palkkatoive: 70 000 – 95 000 dollaria vuodessa.
 • Tietoinsinööri: Data-insinöörit rakentavat ja ylläpitävät infrastruktuuria, jota tarvitaan datan tuottamiseen, keräämiseen ja analysointiin. He varmistavat, että data on saavutettavissa ja käyttökelpoinen data scientistille ja analyytikoille. Palkkatoive: 90 000 – 130 000 dollaria vuodessa.
 • Iso datatieto insinööri: Erikoistuen suuriin datamääriin, big data -insinöörit kehittävät, ylläpitävät ja testaavat suuria dataratkaisuja. He käyttävät teknologioita kuten Hadoop ja Spark suuren datan prosessointiin ja analysointiin. Palkkatoive: 100 000 – 145 000 dollaria vuodessa.
 • Tietotieteen johtaja: Data Science -managerit johtavat tiimejä data-ammattilaisia saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet. He valvovat datavetoisten strategioiden kehittämistä ja toteuttamista ja varmistavat data-analyysien laadun ja tarkkuuden. Palkkatoive: 120 000 – 170 000 dollaria vuodessa.

Yleiset taidot ja vaatimukset ennen kuin hakee Data Scientistin työpaikkoja

Uran aloittaminen data science -alalla, mukaan lukien etädata scientistin työt, vaatii useita avainosaamisia ja pätevyyksiä, joita sinun tulisi hallita:

 • Matematiikka ja tilastotiede: Vankka ymmärrys matemaattisista käsitteistä ja tilastollisista tekniikoista on olennainen osa datan analysointia ja tulkintaa varten.
 • Ohjelmointitaidot: Taito käyttää ohjelmointikieliä kuten Pythonia, R:ää tai SQL:ää on välttämätöntä datan käsittelyyn ja analysointiin.
 • Koneoppiminen: Tietämys koneoppimisen algoritmeista ja niiden sovelluksista on ratkaisevan tärkeää ennustemallien kehittämisessä ja monimutkaisten ongelmien ratkaisemisessa.
 • Datan visualisointi: Kyky luoda selkeitä ja informatiivisia visualisointeja on tärkeää datan havaintojen viestimisessä ei-teknisille sidosryhmille.
 • Datan siivoaminen: Taidot raakadatan puhdistamiseen, muokkaamiseen ja järjestämiseen ovat välttämättömiä datan valmistelussa analysointia varten.
 • Big data -teknologiat: Perehtyneisyys big data -työkaluihin kuten Hadoopiin, Sparkiin tai Kafkaan voi olla hyödyllistä suurten datamäärien käsittelyssä.
 • Viestintä: Vahvat viestintätaidot ovat tarpeen datalöydösten tehokkaaseen välittämiseen ja yhteistyöhön eri taustoista tulevien tiimin jäsenten kanssa.
 • Ongelmanratkaisu: Kyky ajatella kriittisesti ja ratkaista ongelmia luovasti on olennaista innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä dataperäisiin haasteisiin.

Alan relevantti tutkinto, kuten tietojenkäsittelytieteissä, tilastotieteessä, matematiikassa tai muulla vastaavalla alalla, voi myös olla hyödyksi.

Lisäksi käytännön kokemuksen hankkiminen harjoitteluiden, projektien tai verkko-opintojen kautta voi lisätä työllistettävyyttäsi datan science -työmarkkinoilla.

Päätelmä

Saadaksesi tietotieteiden korkeapalkkaisen työpaikan, hyödynnä verkkoalustoja päästäksesi käsiksi hyviin tilaisuuksiin. 

Mainitut seitsemän alustaa voivat yhdistää sinut työnantajiin ja asiakkaisiin, jotka kaipaavat tietoosaamistasi. 

Luo vahvat profiilit korostaen tietotieteiden asiantuntemustasi. Hae valikoivasti, osoittaen arvosi. Jatka yritystä ja opettele uusia taitoja odottaessasi työtarjousta.

Lue toisella kielellä