10 Jocuri de Aventură pe Mobil care te Vor Transporta într-o Călătorie Virtuală

Jocurile mobile ies în evidență datorită accesibilității și ușurinței de joc, servind ca o substitută fantastică pentru jocurile tradiționale.

Aceste jocuri oferă experiențe diverse și captivante cu tehnologie avansată pentru aventuri palpitante. În această postare, vom explora cele 10 cel mai bune jocuri mobile de aventură.

Pregătește-te să explorezi noi regate, să te pierzi în povești captivante și să rezolvi puzzle-uri provocatoare. Fii pregătit pentru o călătorie epică și experiențe memorabile.

1. Genshin Impact

Genshin Impact se află pe lista noastră de jocuri mobile pentru că oferă o experiență de lume deschisă cu bătălii de magie elementară.

Porniți într-un joc de aventură pe mobil pentru a explora peisaje uluitoare, a învinge dușmanii și a descoperi secretele puterilor elementare pe parcurs.

 • Data de Lansare: 28 septembrie 2020
 • Rating pe Google Play: 4.6/5 (Acesta este un joc gratuit pentru aplicații Android)
 • Dezvoltator: miHoYo
 • Tipul de Joc: Joc de Rol cu Acțiune (RPG)

Recenzie Pozitivă:

“De obicei nu mă pasionează jocurile, dar Genshin Impact m-a captivat. Pot petrece ore explorând dacă nu sunt atent/ată. Gameplay-ul este fluent și nu am întâmpinat probleme. Singura mea nemulțumire este progresul forțat al poveștii. Aș prefera o opțiune de a sări peste dialogul în comisioane, deoarece uneori încep accidental unul opțional și trebuie să-l duc la capăt sau să repornesc aplicația. În afară de asta, fără plângeri. Gameplay-ul este plăcut, în special pe mobil.”

Recenzie Negativă:

“Jocul este excelent, dar ocupă prea mult spațiu de stocare. Are nevoie de îmbunătățiri: 1. Eliminarea elementelor inutile din joc. 2. Introducerea unei opțiuni de resetare a caracterelor, permițând jucătorilor să recupereze 80% din materialele utilizate pe un personaj și să utilizeze această caracteristică o dată pe săptămână. Creșterea disponibilității de rășină, deoarece jocul se extinde, dar cantitatea de rășină rămâne aceeași. Se poate lua în considerare adăugarea de rășină în magazin, poate cinci rășini lunare, similar cu sistemul de dorințe.”

Cu posibilitatea de a descărca jocuri gratuit pe Android, Genshin Impact merită încercat. În plus, este disponibil gratuit pe toate platformele.

2. Printre Noi

Explorează lumea din Printre Noi, un joc captivant de deducție socială în care jucătorii, în calitate de membri ai echipajului, colaborează pentru a finaliza sarcini pe o navă spațială sau pe o stație spațială, în timp ce încearcă să deconspire impostorii hotărâți să-i elimine.

Acest joc a devenit extrem de popular datorită echilibrului între echipă și înșelăciune, făcându-l una dintre cele mai bune aventuri în jocurile mobile.

Vei reuși să identifici impostorii și să asiguri siguranța echipajului tău în acest captivant joc mobil?

 • Data de Lansare: 15 iunie 2018
 • Rating Google Play: 4.5/5 (Disponibil pentru descărcare gratuită pe Android).
 • Dezvoltator: InnerSloth LLC
 • Tipul de Joc: Joc Multiplayer de Petrecere

Recenzie Pozitivă:

“Printre Noi este extrem de distractiv de jucat! Opțiunile de personalizare, varietatea de hărți și modul captivant Ascunde și Caută mențin nivelul de excitație ridicat. Cu toate acestea, există o mică problemă. Atunci când scrii un mesaj, tastatura și caseta de text ocupă cea mai mare parte a ecranului, făcându-l dificil de urmărit chat-ul. O tastatură mai compactă și aliniată tematic ar îmbunătăți experiența. Cu toate acestea, recomand cu căldură să încerci Printre Noi. Adoptă-ți suspiciunile interioare!”

Recenzie Negativă:

“Sunt un mare fan Printre Noi, dar ultima actualizare a fost o dezamăgire. Este plină de bug-uri; adesea trebuie să ies și să repornești jocul de mai multe ori din cauza problemelor de conexiune. În plus, după ce termin un joc, uneori sunt întâmpinat cu un ecran negru în loc să se reîncarce jocul. De asemenea, conturul verde pe totul, de la sarcini la serverele de joc, este enervant și distractiv în același timp. Este o chestiune de gust personal, dar detrage din plăcerea generală a jocului.”

3. Pokémon GO

Pokémon GO își câștigă locul ca unul dintre cele mai bune jocuri mobile și aplicații de aventură, datorită experienței sale captivante de realitate augmentată.

Jucătorii se lansează în aventuri în lumea reală, părăsind canapelele pentru a prinde o varietate de Pokémon.

Actualizările regulate aduc creaturi și caracteristici noi, cum ar fi luptele la sală, evenimente și interacțiuni sociale. Deși nu este exclusiv pentru Magazinul Play, este un joc remarcabil pentru explorarea și capturarea Pokémonilor în lumea reală.

 • Data lansării: 6 iulie 2016
 • Rating Google Play: 4.1/5 (Gratuit cu achiziții în aplicație)
 • Dezvoltator: Niantic, Inc.
 • Tipul de joc: Aventură cu Realitate Augmentată (AR)

Feedback pozitiv:

“După patru ani, cele mai multe probleme au fost rezolvate. Jocul este fantastic, cu toate că apar uneori unele probleme. Închiderea și redeschiderea aplicației ajută. Dezvoltatorii sunt pe drumul cel bun. Singurul dezavantaj este reprezentat de notificările enervante ale bătăliilor din raid. Există loc pentru îmbunătățiri, însă jocul este în general plăcut și motivant.”

Feedback negativ:

“Conceptul jocului este genial, dar calitatea sa a scăzut. Mai multe caracteristici plătite, grafică inutilă și întârzieri, erori și bug-uri persistente distrug experiența. Accentul pus de Niantic pe profit subminează plăcerea jucătorilor. Nu este recomandat pentru jucătorii noi, iar jucătorii existenți au simpatia mea.”

Pokémon GO este o modalitate palpitantă de a explora locații din lumea reală în timp ce vânezi Pokémoni, inclusiv pe cei legendari rar și puternici.

4. Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile este un must-have în orice listă de top jocuri mobile gratuite. Acest joc aduce celebrul seria Call of Duty la îndemâna ta cu unele dintre cele mai bune grafice mobile.

Include confruntări intense multiplayer și un mod de bătălie royale incitant.

Jucătorii au acces la o varietate de hărți, arme și moduri de joc, permițându-le să simtă adrenalina Call of Duty oriunde s-ar afla.

 • Data lansării: 1 octombrie 2019
 • Rating Google Play: 4.5/5
 • Dezvoltator: Activision Publishing, Inc.
 • Tipul de joc: First-Person Shooter (FPS)

Recenzie pozitivă:

“Absolut cinci stele! Gameplay-ul, grafica și conținutul sunt incredibile. Cu toate acestea, am întâmpinat unele probleme. De la o actualizare recentă, primesc o eroare de rețea în meciurile clasate, care mă determină să renunț și să pierd puncte. Și acum, după ultima actualizare, nu pot accesa nici măcar e-mailurile fără ca jocul să înghețe. Atât conexiunile de date, cât și cele WiFi dau greș. Dezvoltatorilor, vă rugăm să rezolvați această problemă. Mulțumesc.”

Recenzie negativă:

“Contul meu a fost spart, iar răspunsul dezvoltatorilor a fost inadecvat! Hackerul încă își folosește contul meu chiar și după ce ar fi trebuit să fie securizat. Suportul IT este dezamăgitor, iar eu nu am fost compensat pentru cheltuielile mele, inclusiv pentru o subscrise lunară. Aceasta a fost o experiență teribilă, și am pierdut încrederea în securitatea informațiilor mele personale. Pentru o companie de această anvergură, acest lucru este inacceptabil.”

Call of Duty: Mobile este unul dintre cele mai populare jocuri de pe Google Play Store, menținând jucătorii angajați cu varietatea sa de moduri de joc.

Puteți chiar să vă alăturați prietenilor pentru mai multă distracție.

5. PUBG Mobile

PUBG Mobile, o adaptare fidelă a jocului original PlayerUnknown’s Battlegrounds, este un joc remarcabil de tip battle royale. 

Își câștigă locul în lista noastră de top a jocurilor mobile prin oferirea unei experiențe captivante de luptă pentru supraviețuire. Jucătorii aterizează cu parașuta pe o insulă, luptându-se să fie ultimul în picioare, fie solo, fie în echipe. 

Acest joc gratuit de descărcat se laudă cu grafică realistă și acțiune captivantă. Experimentează singur excitarea acestui joc de supraviețuire.

 • Data lansării: 19 martie 2018
 • Rating Google Play: 4.2/5
 • Dezvoltator: PUBG Corporation
 • Tip joc: Battle Royale

Recenzie pozitivă:

“Excepțional de bine realizat. Ocupă 3.90GB pe telefonul meu Samsung Android, ceea ce pare substanțial pentru un joc mobil. Asigură-te că ai cel puțin 5GB de stocare liberă (nu RAM) pentru performanțe optime. Chiar și pe dispozitive mai puțin performante, jocul rulează fără probleme la setările grafice scăzute. Hărțile și efectele vizuale sunt fantastice, cu grafică fluidă și efecte autentice de sunet al armelor. Controalele și interfața cu utilizatorul sunt de asemenea fluide și prietenoase. O experiență de gaming mobil de vârf.”

Recenzie negativă:

“Să fiu clar, acest joc este excelent. Joc din 2019 și mecanicile sunt fluide, îmbunătățindu-se continuu. Cu toate acestea, există o problemă semnificativă: un scăderea semnificativă a fps-urilor începând cu ultima actualizare. Jocul se încetinește când alți jucători sunt în apropiere, și îngheață pentru o secundă în momentul aterizării în modul, continuând să se încetinească până când sunt fie ucis, fie scap. Uneori texturile nu se încarcă corect. Prietenii mei se confruntă, de asemenea, cu întârzieri. Dacă dezvoltatorii ar putea introduce o grafică super fluidă și un FOV ajustabil pentru balansare, mi-aș reconsidera poziția.”

Cu peste 500 de milioane de descărcări, acest joc este un succes dintr-un motiv. Grafica este remarcabilă, iar gameplay-ul are o atracție asemănătoare cu Fortnite.

6. Minecraft

Minecraft este o aplicație mobilă de gaming extrem de populară. Experiența sa imersivă este unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii o apreciază.

Deși nu este gratuită, le oferă jucătorilor posibilitatea de a construi și explora lumi virtuale bazate pe blocuri.

Jocul oferă posibilități nelimitate, permițând jucătorilor să construiască structuri, să extragă resurse, să creeze unelte și să pornească în aventuri alături de prieteni. De asemenea, poți obține skin-uri noi și multe altele.

 • Data de lansare: 17 noiembrie 2011
 • Rating pe Google Play: 4.5/5 (versiune de încercare gratuită pe Android, 6,99 $ după perioada de încercare)
 • Dezvoltator: Mojang Studios
 • Tip de joc: Sandbox Adventure

Recenzie Pozitivă:

“Joc fantastic! Îmi doresc să existe mai multe animale adorabile, dar în ansamblu, acest joc este plin de aventuri și senzațional.”

Recenzie Negativă:

“Jocul este excelent, oferind o libertate creativă nelimitată, dar nu se ridică la nivelul versiunii Java și este plin de bug-uri. De exemplu, atunci când port armuri încântate, textura acoperă întregul meu personaj! De asemenea, se blochează la pornire și am observat o problemă cu levitația și elytra. Serviciul pentru clienți este dezamăgitor.”

Dacă ești în căutarea unor jocuri distractive pe Google Play Store, acesta ar putea să-ți captiveze interesul.

Ediția Pocket oferă aproape tot ceea ce este disponibil pe PC, cu o varietate imensă de conținut și moduri pentru a-ți îmbunătăți experiența.

7. Fortnite

Fortnite, deși nu este cea mai recentă adăugare la Google Play Store, se remarcă prin jocul cross-platform, un avantaj major în jocurile mobile.

Acest joc gratuit de luptă royală pune jucătorii unul împotriva celuilalt pe o hartă care se micșorează.

Mecanica sa distinctivă de construcție și stilul său artistic luminos oferă acțiune rapidă și actualizări continue pentru a menține jocul proaspăt.

 • Data lansării: 25 iulie 2017
 • Rating Google Play: 4.2/5 (Gratuit cu achiziții în aplicație)
 • Dezvoltator: Epic Games
 • Tipul jocului: Battle Royale

Recenzie pozitivă:

“Fortnite a oferit cu adevărat o victorie de înaltă clasă. Inițial, am considerat mulțimea de jucători din Fortnite puțin cam multă. Cu toate acestea, m-am convins de greșelile mele anterioare. Fortnite m-a câștigat cu farmecul său. Unii ar putea să fie sceptici, dar lipsa lor de abilități vorbește de la sine. E timpul să-ți îmbunătățești jocul, oameni.

8. Garena Free Fire

Garena Free Fire ocupă un loc pe lista noastră ca o aplicație de jocuri mobile gratuită cu o experiență captivantă. 

Acest joc mobile battle royale oferă meciuri rapide și a avut un impact semnificativ asupra industriei. Printre jocurile de acțiune gratuite pentru Android, este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți gândirea strategică

Jucătorii săreau cu parașuta pe o insulă, adună arme și concurează pentru a fi ultimul în picioare printre ceilalți 49 de jucători.

 • Data De Lansare: 4 decembrie 2017
 • Rating Google Play: 4.2/5 (Gratuit pe Android)
 • Dezvoltator: Garena International I Private Limited
 • Tipul Jocului: Battle Royale

Recenzie Pozitivă:

“Mi-am petrecut mult timp pe Free Fire și este cu adevărat captivant. Cu toate acestea, există o problemă: după ce dobor un adversar, aș dori ca următoarele mele împușcături să nu-l vizeze automat. Este frustrant când încerc să îmbogățesc pe următorul adversar și împușcăturile lovește adversarul căzut, dându-i echipei adverse șansa să mă învingă. Cu toate acestea, este unul dintre jocurile mele preferate și mă bucur să joc.”

Recenzie Negativă:

“După ultima actualizare, contul meu Free Fire este practic inutilizabil. Apare în mod constant un pop-up enervant legat de numărul de stele eroice, împiedicându-mă să accesez orice în joc. Nu pot personaliza nimic sau chiar să joc un meci pentru că acest pop-up nu dispare. Nu-mi pasă de recompensă; vreau doar ca jocul să fie din nou distractiv. Aș vrea să vă pot arăta un videoclip cu această defecțiune.”

Chiar dacă nu este cel mai nou joc pentru telefoane, Free Fire îți provoacă gândirea strategică, făcându-l unul dintre cele mai interesante și populare jocuri de când există. 

În plus, este ușor de utilizat!

9. Clash Royale

Clash Royale își câștigă locul ca unul dintre cele mai bune jocuri gratuite din magazinul Android, permițându-ți să obții victoria în bătălii multiplayer în timp real

Jucătorii colectează și își upgradează cărțile cu trupe, vraji și apărări pentru a-și construi punțile de luptă și pentru a concura în lupte intense unu la unu.

 • Data de lansare: 2 martie 2016
 • Rating Google Play: 4,3/5 (Jocuri Android, Descărcare gratuită, cu achiziții în aplicație)
 • Dezvoltator: Supercell
 • Tipul jocului: Strategie Tower Defense

Recenzie pozitivă:

“Mă bucur de joc; este gratuit și captivant. Chiar dacă unii jucători cumpără power-ups, asta nu a împiedicat plăcerea sau succesul meu în meciuri. Complexitatea jocului și elementele de strategie în timp real cresc entuziasmul, iar durata scurtă a jocului îl menține antrenant. Mi-aș dori o opțiune de predare atunci când sunt considerabil în urmă.”

Recenzie negativă:

“Jocul a declinat odată cu fiecare actualizare. Noua trupă de turn este inutilă, iar eu am experimentat deconectări frecvente, lucru frustrant. Ultimele modificări la interfața utilizatorului sunt incomode, făcând construcția punților și navigarea dificile. Se simte că jocul s-a îndreptat către un model de plată pentru a câștiga, prioritar profitul față de experiența jucătorului.”

Deși nu este nou pe scena jocurilor de smartphone, Clash Royale oferă o experiență palpitantă pe măsură ce demolezi turnuri și te lupți pentru coroană.

10. Roblox

Roblox este un joc Android gratuit extrem de popular care oferă o platformă online în care jucătorii pot crea și participa la jocuri într-o lume virtuală. 

Cu o mulțime de jocuri generate de utilizatori, există o varietate largă de genuri de explorat, de la aventuri de tip role-playing la competiții multiplayer.

 • Data de lansare: 1 septembrie 2006
 • Rating Google Play: 4.4/5 (Aplicații și Jocuri Gratuite pentru Android, cu achiziții în aplicație)
 • Dezvoltator: Roblox Corporation
 • Tipul jocului: Sandbox, MMO

Recenzie pozitivă:

„JOC INCREDIBIL! Opțiunile de personalizare a avatarului sunt vaste, iar este o platformă excelentă pentru a face prieteni de o viață sau pentru a juca cu cei dragi. Prăbușirile ocazionale se datorează calculatorului meu de calitate redusă, așa că recomand reducerea setărilor grafice pe dispozitivele mai puțin puternice. Puteți utiliza chat vocal sau chat public pentru a comunica cu prietenii. În ansamblu, este un joc de 9,9/10 pentru mine, în ciuda prăbușirilor ocazionale.”

Recenzie negativă:

„Pop-up-urile constante în timpul jocului sunt enervante, părând să vă împingă să faceți achiziții. Amplasarea butoanelor de achiziție lângă controalele cruciale ale jocului se simte manipulativă. Problemele de întârziere, în special în anumite curse cu obstacole, sunt frustrante. Promovările insistente de a cumpăra ceva sunt dezagreabile. Nu aș recomanda acest joc.”

Roblox s-ar putea să nu fie cel mai nou joc de pe piață, dar este un joc care a rezistat constant testului timpului.

De ce este atât de popular jocul pe Android?

Unul dintre motivele principale este capacitatea de a descărca jocuri Android interesante gratuit. Iată mai multe motive:

 • Gama largă de dispozitive Android: Popularitatea jocurilor de pe Google Play Store se datorează în mare parte gamei largi de dispozitive Android. Android este disponibil pe totul, de la smartphone-uri la tablete.
 • Descoperirea ușoară a jocurilor și instalarea acestora: Magazinul Google Play este un centru central care face ușor găsirea și instalarea de jocuri mobile noi, oferind acces la toate experiențele dvs. de jocuri favorite.
 • Varietate de genuri de jocuri: Indiferent dacă sunteți interesat de jocuri de acțiune, strategie sau simulare, există ceva pentru fiecare.
 • Conectivitate socială: Caracteristicile sociale îmbunătățesc experiența de joc, permițând jucătorilor să își împărtășească realizările și să concureze în competiții multiplayer.

Aceste factori contribuie la popularitatea răspândită a jocurilor pe Android.

Cuvinte finale

În încheierea topului nostru al celor mai bune jocuri de aventură mobile, devine evident că cea mai bună abordare pentru jocurile mobile este să cauți aventura și diversitatea.

Cu o combinație de strategie, aventură, puzzle-uri și altele, jocurile mobile ies în evidență cu genurile și grafica lor impresionante.

Fie că îți plac RPG-urile, haosul de supraviețuire sau battle royale-urile, există ceva pentru fiecare gamer în lumea jocurilor mobile.

Citeste în alta limba