10 Mobilsjengerspill Som Vil Ta Deg Med På En Virtuell Reise

Mobile gaming skiller seg ut for sin tilgjengelighet og enkelhet, og fungerer som en fantastisk erstatning for konvensjonell gaming.

Disse spillene leverer varierte og spennende opplevelser med avansert teknologi for nervepirrende eventyr. I denne artikkelen vil vi dykke ned i de 10 beste mobile eventyrspillene.

Gjør deg klar til å utforske nye riker, fordype deg i fengslende fortellinger og takle utfordrende puslespill. Gjør deg klar for et episk oppdrag og minneverdige opplevelser.

1. Genshin Impact

Genshin Impact er på listen over mobilspill fordi det tilbyr en åpen verden-opplevelse med slag ved hjelp av elementmagi. 

Gå inn i et eventyrspill på mobil for å utforske fantastiske landskaper, beseire dine fiender, og oppdag hemmelighetene bak elementkreftene underveis.

 • Utgivelsesdato: 28. september 2020
 • Google Play-vurdering: 4.6/5 (Dette er et gratis applikasjonsspill for Android)
 • Utvikler: miHoYo
 • Spilltype: Action Role-Playing Game (RPG)

Positiv omtale:

"Jeg er vanligvis ikke så interessert i spill, men Genshin Impact har fengslet meg. Jeg kan tilbringe timer med å utforske hvis jeg ikke passer meg. Spillopplevelsen er jevn, og jeg har ikke opplevd noen problemer. Min eneste anke er tvungen framdrift i historien. Jeg ville foretrukket å ha muligheten til å hoppe over dialoger i oppdrag, da jeg av og til starter et tilleggsoppdrag ved et uhell og må fullføre det eller starte appen på nytt. Ellers ingen klager. Spillopplevelsen er morsom, spesielt på mobil."

Negativ omtale:

"Spillet er utmerket, men tar for mye lagringsplass. Det trenger noen forbedringer: 1. Fjern unødvendige elementer fra spillet. 2. Introduser en mulighet for å tilbakestille karakterer, som lar spillere få tilbake 80% av materialene brukt på en karakter og bruke denne funksjonen en gang i uken. Øk harpiksens tilgjengelighet, da spillet utvides, men harpiksmengden forblir den samme. La være å legge til harpiks i butikken, kanskje fem månesharpekrukker hver måned, likt velferdssystemet."

Med muligheten til å laste ned spill gratis på Android, er det verdt å prøve Genshin Impact. Dessuten er det tilgjengelig på alle plattformer gratis.

2. Among Us

Dykk inn i verden av Among Us, et spennende sosialt deduksjonsspill der spillere, som mannskap, samarbeider for å fullføre oppgaver på et romskip eller romstasjon mens de avslører bedragere som er ute etter å eliminere dem.

Dette spillet har fått enorm popularitet for sin blanding av samarbeid og svik, noe som gjør det til et av de beste eventyrene innen mobilspill.

Vil du klare å identifisere bedragerne og sikre mannskapets sikkerhet i dette fengslende mobilspillet?

 • Utgivelsesdato: 15. juni 2018
 • Google Play-vurdering: 4.5/5 (Tilgjengelig som gratis nedlasting for Android).
 • Utvikler: InnerSloth LLC
 • Spilltype: Flerspillerfestspill

Positiv omtale:

“Among Us er utrolig gøy å spille! Tilpasningsalternativene, variasjonen av kart og den spennende gjemmeleken holder spenningen på topp. Imidlertid er det en liten ulempe. Når du skriver meldinger, tar tastaturet og tekstboksen opp det meste av skjermen, noe som gjør det vanskelig å følge chatten. Et mer kompakt, tema-tilpasset tastatur ville forbedre opplevelsen. Uansett, jeg anbefaler på det sterkeste å prøve Among Us. Omfavn din indre sus!”

Negativ omtale:

“Jeg er en stor fan av Among Us, men den siste oppdateringen har vært skuffende. Den er full av feil; jeg må ofte avslutte og starte spillet på nytt flere ganger på grunn av tilkoblingsproblemer. I tillegg blir jeg noen ganger møtt med en svart skjerm i stedet for at spillet lastes på nytt etter at jeg har fullført et spill. I tillegg er den grønne outline på alt, fra oppgaver til spillservere, både irriterende og distraherende. Det er en smakssak, men det trekker fra den generelle spillegleden.”

3. Pokémon GO

Pokémon GO sikrer sin plass som et av de beste mobile spillene og en av de beste appene for eventyrspill takket være den immersive augmented reality-opplevelsen. 

Spillere begir seg ut på eventyr i den virkelige verden, forlater sofaene sine for å fange en rekke Pokémon. 

Regelmessige oppdateringer bringer nye skapninger og funksjoner, som gymkamper, hendelser og sosiale interaksjoner. Selv om spillet ikke er eksklusivt for Play Butikk, er det et fremragende spill for å utforske og fange Pokémon i den virkelige verden.

 • Utgivelsesdato: 6. juli 2016
 • Google Play-vurdering: 4.1/5 (Gratis med kjøp i appen)
 • Utvikler: Niantic, Inc.
 • Spilltype: Augmented Reality (AR) Eventyr

Positiv tilbakemelding

“Etter fire år er de fleste problemene løst. Spillet er fantastisk, selv om det av og til oppstår feil. Å lukke og åpne appen på nytt hjelper. Utviklerne er på rett spor. Den eneste ulempen er de irriterende meldingene om raidkamper. Det er rom for forbedring, men spillet er generelt underholdende og motiverende.”

Negativ tilbakemelding

“Spillkonseptet er genialt, men kvaliteten har sunket. Flere betalte funksjoner, unødvendig grafikk, og vedvarende forsinkelser, feil og bugs skader opplevelsen. Niantics fokus på profitt undergraver spillerens glede. Anbefales ikke for nye spillere, og eksisterende spillere har min sympati.”

Pokémon GO er en spennende måte å utforske virkelige steder mens du jakter på Pokémon, inkludert sjeldne og kraftfulle Legendary Pokémon.

4. Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile er et must på enhver liste over topp gratis mobilspill. Dette spillet bringer den velkjente Call of Duty-serien til fingertuppene dine med noen av de beste mobile grafikkene.

Det har intense flerspillersammenstøt og en spennende kamp royale-modus.

Spillerne har tilgang til en rekke kart, våpen og spillmoduser, noe som gjør at de kan føle Call of Duty-rusen uansett hvor de er.

 • Utgivelsesdato: 1. oktober 2019
 • Google Play-vurdering: 4.5/5
 • Utvikler: Activision Publishing, Inc.
 • Spilltype: Førstepersonsskytespill (FPS)

Positiv omtale:

“Absolutt fem stjerner! Spillingen, grafikken og innholdet er alle utrolige. Imidlertid har jeg støtt på noen problemer. Etter en nylig oppdatering har jeg fått en nettverksfeil i rangerte kamper, noe som får meg til å avslutte og miste poeng. Og nå, etter den siste oppdateringen, kan jeg ikke engang få tilgang til e-postene mine uten at spillet fryser. Både data- og WiFi-tilkoblinger mislykkes. Utviklere, vennligst løs dette problemet. Takk.”

Negativ omtale:

“Kontoen min ble hacket, og utviklernes respons var utilstrekkelig! Hackeren bruker fortsatt kontoen min selv etter at den angivelig ble sikret. IT-støtten er skuffende, og jeg ble ikke kompensert for mine utgifter, inkludert et månedlig abonnement. Dette har vært en forferdelig opplevelse, og jeg har mistet tilliten til sikkerheten til mine personopplysninger. For et selskap av denne størrelsen, er dette uakseptabelt.”

Call of Duty: Mobile er et av de mest populære spillene på Google Play Store, som holder spillerne engasjert med sitt utvalg av spillmoduser.

Du kan til og med slå deg sammen med venner for mer moro.

5. PUBG Mobile

PUBG Mobile, en trofast tilpasning av det opprinnelige PlayerUnknown’s Battlegrounds, er et utmerket kamp royale spill. 

Det fortjener sin plass på vår liste over topp mobilspill ved å tilby en spennende kamp-for-overlevelse opplevelse. Spillere hopper ut i fallskjerm på en øy og streber etter å være den siste som står igjen, enten alene eller i lag. 

Dette gratisnedlastbare spillet skryter av realistisk grafikk og spennende action. Opplev spenningen i dette overlevelsesspillet selv.

 • Utgivelsesdato: 19. mars 2018
 • Google Play-vurdering: 4.2/5
 • Utvikler: PUBG Corporation
 • Spilltype: Battle Royale

Positiv omtale:

“Eksepsjonelt godt laget. Det tar 3,90 GB på min Samsung Android-telefon, noe som virker betydelig for et mobilspill. Sørg for at du har minst 5 GB ledig lagringsplass (ikke RAM) for optimal ytelse. Selv på enheter med lav ytelse kjører spillet jevnt med lave grafikkinnstillinger. Kartene og visuell er fantastiske, med jevn grafikk og autentiske våpensoundeffekter. Kontrollene og UI er også smidige og brukervennlige. En førsteklasses mobilspillopplevelse.”

Negativ omtale:

“La meg være tydelig, dette spillet er utmerket. Jeg har spilt siden 2019, og mekanikken er smidige, konstant forbedring. Imidlertid er det et betydelig problem: en alvorlig fps-senkning siden forrige oppdatering. Spillet hakker når andre spillere er i nærheten, og det fryser et sekund ved landing i modusen, fortsetter å hakke til jeg enten blir drept eller slipper unna. Noen ganger lastes ikke teksturene riktig. Vennene mine opplever også hakking. Hvis utviklerne kunne introdusere super jevn grafikk og justerbar FOV for balanse, ville jeg revurdere mitt ståsted.”

Med over 500 millioner nedlastinger er dette spillet en hit av en grunn. Grafikken er bemerkelsesverdig, og spillopplevelsen har en appell som ligner på Fortnite.

6. Minecraft

Minecraft er en svært populær mobilspill-app. Den immersive opplevelsen er en nøkkelattraksjon for brukere. 

Men selv om den ikke er gratis, lar den spillere bygge og utforske blokkbaserte virtuelle verdener

Spillet tilbyr uendelige muligheter, og lar spillere bygge strukturer, utforske ressurser, lage verktøy og legge ut på eventyr med venner. Du kan også skaffe deg nye skins og mye mer.

 • Utgivelsesdato: 17. november 2011
 • Google Play-vurdering: 4.5/5 (Gratis prøveversjon på Android, $6.99 etter prøveperioden)
 • Utvikler: Mojang Studios
 • Spilltype: Sandbox Adventure

Positiv anmeldelse:

“Fantastisk spill! Jeg skulle ønske det var flere bedårende dyr, men alt i alt er dette spillet spennende og fullt av eventyr.”

Negativ anmeldelse:

“Spillet er utmerket og tilbyr endeløs kreativ frihet, men det kommer til kort sammenlignet med Java-utgaven og er plaget av feil. For eksempel, når jeg bruker forhekta rustning, dekker teksturen hele karakteren min! Det krasjer også ved åpning, og jeg har lagt merke til en glitch med svevning og elytra. Kundeservicen er skuffende.”

Hvis du er på jakt etter underholdende spill på Google Play Store, kan dette være av interesse. 

The Pocket Edition tilbyr nesten alt som er tilgjengelig på PC, med et stort utvalg av innhold og mods for å forbedre opplevelsen din.

7. Fortnite

Fortnite, selv om det ikke er det nyeste tilskuddet til Google Play Store, skiller seg ut for sin kryssplattformspilling, en stor fordel innen mobilspilling.

Dette gratis kamproyal-spillet setter spillere opp mot hverandre på en krympende kart.

Dens distinkte byggemekanikk og lyse kunststil gir rask handling og kontinuerlige oppdateringer for å holde spillet oppdatert.

 • Utgivelsesdato: 25. juli 2017
 • Google Play-vurdering: 4.2/5 (Gratis med kjøp i app)
 • Utvikler: Epic Games
 • Spilltype: Kamp Royale

Positiv omtale:

“Fortnite leverte virkelig en førsteklasses Victory Royale. Til å begynne med syntes jeg Fortnites publikum var litt for mye. Imidlertid har jeg innsett mine tidligere feiloppfatninger. Fortnite har vunnet meg over med sin sjarm. Noen kan tvile, men deres mangel på ferdigheter taler volumer. Det er på tide å heve spillet deres, folkens. -alek fra mammas smartkjøleskap”

Negativ omtale:

“Det er ingen reell grundighet for en spilldokumentar når du enkelt kan se en gratis spillvideo online i stedet for å bruke penger på noe unødvendig!”

For de som liker en tegneserielignende stil og tilpasningsvennlig spill uten noe blodsutgytelse, kan denne gratis APK-nedlastingen av dette mobilspillet være akkurat det du ser etter.

8. Garena Free Fire

Garena Free Fire havner på listen vår som en gratis mobilspillapp med en fengslende opplevelse.

Dette mobile battle royale-spillet tilbyr raske kamper og har hatt en betydelig innvirkning på bransjen. Blant gratis actionspill for Android er det kjent for sin evne til å forbedre strategisk tenking.

Spillerne hopper ut i fallskjerm på en øy, samler våpen og konkurrerer for å være den siste som står blant 49 andre.

 • Utgivelsesdato: 4. desember 2017
 • Google Play-vurdering: 4.2/5 (Gratis på Android)
 • Utvikler: Garena International I Private Limited
 • Spilltype: Battle Royale

Positiv omtale:

“Jeg har tilbragt mye tid på Free Fire, og det er virkelig fengende. Imidlertid er det én ting: etter at jeg har slått ut en motstander, ønsker jeg at ikke de neste skuddene automatisk retter seg mot dem. Det er frustrerende når jeg prøver å ta ned neste motstander, bare for at skuddene treffer den nedkjempede, og gir fiendtlige team en sjanse til å beseire meg. Til tross for dette er det ett av favorittspillene mine, og jeg liker å spille det.”

Negativ omtale:

“Etter den siste oppdateringen er Free Fire-kontoen min praktisk talt ubrukelig. En irriterende popup knyttet til heltestjernenes telling dukker stadig opp og hindrer meg i å få tilgang til noe i spillet. Jeg kan ikke tilpasse noe eller til og med spille en kamp fordi denne popup-vinduet ikke forsvinner. Jeg bryr meg ikke om belønningen; jeg ønsker bare at spillet skal være morsomt igjen. Jeg skulle ønske jeg kunne vise deg en video av denne feilen.”

Selv om det kanskje ikke er det nyeste spillet for telefoner, utfordrer Free Fire den strategiske tenkingen din, noe som gjør det til ett av de mest interessante og populære spillene noensinne.

I tillegg er det brukervennlig!

9. Clash Royale

Clash Royale har sikret sin plass som en av de beste gratis spillene i Android-butikken ved å la deg vinne i sanntids flerspiller kamper

Spillerne samler og oppgraderer kort med tropper, besvørsler og forsvar for å bygge sine kampdekk og konkurrere i intense en-mot-en kamper.

 • Utgivelsesdato: 2. mars 2016
 • Google Play Rating: 4.3/5 (Android-spill, Gratis nedlasting, med kjøp i appen)
 • Utvikler: Supercell
 • Spilltype: Strategi Tower Defense

Positiv omtale:

“Jeg liker spillet; det er gratis og engasjerende. Selv om noen spillere kjøper ekstrafunksjoner, har det ikke hindret min glede eller suksess i kamper. Spillets kompleksitet og sanntidsstrategielementer legger til spenningen, og den korte spillvarigheten gjør det underholdende. Jeg skulle ønske det var en overgielsesmulighet når jeg ligger langt bak i kampen.”

Negativ omtale:

“Spillet har gått nedover med hver oppdatering. Den nye tårnstruppen er ubrukelig, og jeg opplever hyppige frakoblinger, noe som er frustrerende. De nyeste grensesnittendringene er upraktiske, noe som gjør dekkbygging og navigering tungvint. Det virker som om spillet har gått over til en betal-for-å-vinne modell, og prioriterer profitt over spilleropplevelse.”

Clash Royale er ikke akkurat nykommeren i smarttelefonspill-scenen, men tilbyr fortsatt en spennende opplevelse mens du river ned tårnene og kjemper om kronen.

10. Roblox

Roblox er et svært populært gratis Android-spill som gir en online plattform der spillere kan lage og delta i spill innenfor en virtuell verden. 

Med utallige brukergenererte spill er det et bredt spekter av sjangre å utforske, fra rollespill-eventyr til flerspillerkonkurranser.

 • Utgivelsesdato: 1. september 2006
 • Google Play-karakter: 4.4/5 (Gratis apper og spill for Android, med kjøp i appen)
 • Utvikler: Roblox Corporation
 • Spilltype: Sandbox, MMO

Positiv anmeldelse:

“UTROLIG SPILL! Mulighetene for avatar-tilpasning er mange, og det er en flott plattform for å få livslange venner eller spille med dine kjære. De tilfeldige krasjene skyldes min datamaskin av lav kvalitet, så jeg anbefaler å senke grafikkinnstillingene på mindre kraftige enheter. Du kan bruke stemmechat eller offentlig chat for å kommunisere med venner. Alt i alt er dette et 9,9/10 spill for meg, til tross for de tilfeldige krasjene.”

Negativ anmeldelse:

“De konstante pop-up-vinduene under spillingen er irriterende og virker som de presser deg til å gjøre kjøp. Plasseringen av kjøpsknappene nær viktige spillkontroller virker manipulerende. Problemer med forsinkelse, spesielt i visse hinderløyper, er frustrerende. De uavbrutte oppfordringene til å kjøpe noe er avskrekkende. Jeg vil ikke anbefale dette spillet.”

Roblox er kanskje ikke den nyeste i gjengen, men det er et spill som konsekvent har stått tidens prøve.

Hvorfor er Android-spilling så populært?

En av hovedgrunnene er muligheten til å laste ned kule Android-spill gratis. Her er flere grunner til hvorfor:

 • Bredt utvalg av Android-enheter: Populariteten til spillene på Google Play Store skyldes i stor grad det brede utvalget av Android-enheter. Android er tilgjengelig på alt fra smarttelefoner til nettbrett.
 • Enkel oppdagelse og installasjon av spill: Google Play Store er et sentralt knutepunkt som gjør det enkelt å finne og installere nye mobilspill, og gir tilgang til alle dine favorittspillopplevelser.
 • Ulike spillsjangre: Enten du er interessert i action, strategi eller simuleringsspill, er det noe for enhver smak.
 • Sosial tilknytning: Sosiale funksjoner forbedrer spillopplevelsen ved å tillate spillere å dele prestasjoner og konkurrere i flerspillerkonkurranser.

Dette er faktorer som bidrar til den utbredte populariteten til Android-spilling.

Avsluttende ord

I avslutningen av våre topp 10 mobile eventyrspill, er det tydelig at den beste tilnærmingen for mobile spill er å søke spenning og mangfold.

Med en blanding av strategi, eventyr, puslespill og mer, skiller mobile spill seg ut med imponerende sjangere og grafikk.

Enten du er interessert i RPG-er, overlevelseskaos eller Battle Royales, finnes det noe for enhver spiller på mobile spill.

Les på et annet språk